Tapas με καπνιστή πέστροφα

09 Μαΐ 2016
by smoked fish
Comments are closed

Επισκεπτόμαστε, δοκιμάζουμε και επιλέγουμε
Υλικά (για 4 άτομα)
1 γαλλική μπαγκέτα
100-120 γρ. καπνιστή πέστροφα
1 ψιλοκομμένο κλαράκι σέλινο (ή σέλερι)
1 ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι
Ψίχα από 3-4 καρύδια
2 κ.σ. ψιλοκομμένο άνηθο
100 γρ. μαγιονέζα
1/2 κ.γ. μουστάρδα
Εκτέλεση
Κόβουμε την μπαγκέτα σε φέτες και την ψήνουμε στους 120°C για 30 λεπτά. Προσθέτουμε στη μαγιονέζα τη μουστάρδα, τα καρύδια, το κρεμμυδάκι, τον άνηθο και το σέλερι, τα ανακατεύουμε και απλώνουμε σε κάθε φέτα μια μικρή κουταλιά από το μείγμα. Τοποθετούμε από πάνω ένα κομματάκι πέστροφα, τρίβουμε λίγο πιπέρι και σερβίρουμε.

Powered by Comitech © 2024
Δεν υπάρχούν προιόντα.